El València salva un punt en l'última jugada del partit

Un gol de Vallejo en el 94 serveix per a empatar 1-1 amb el Valladolid.

Garay i Prejo en un moment del partit
Garay i Prejo en un moment del partit / R. García (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
22 de desembre 2019 - 00:33



El València ha empatat 1-1 amb el Valladolid en un dels partits més fluixos dels taronja durant la temporada. Només una acció de Ferran en el minut 94, que ha fet la passada de la mort perquè Manu Vallejo marcara, salva un punt en un partit en què ja semblava que el València se n'anava del José Zorrilla amb les mans buides. Alegria final, encara que s'esperava molt més d'un equip que aspira a estar en posicions Champions.

El Valladolid ha marcat en el 82 en una jugada que ha vist el VAR

El gol de Vallejo ha servit per a evitar una derrota. El Valladolid havia marcat en el 82 en la treta d'una falta directa per part de Sergi Guardiola. El jugador l'ha col·locat al costat del pal dret i ha obligat Jaume Doménech a estirar-se. El guardameta ha pogut traure el baló, però després el VAR ha demostrat que l'esfèric ja havia travessat la línia de gol quan Doménech el llança fora. Podria haver sigut l'aturada de la jornada, però uns centímetres ho han impedit.

Un partit decebedor dels de Celades, a pesar de l'empat final. A favor del tècnic cal dir que té moltes baixes i que, a més, ha hagut de traure del camp Rodrigo en la segona part per possibles molèsties físiques. En contra, que el València és un equip amb molta més qualitat que el Valladolid i que no pot deixar-se dur per un conformisme impropi d'un equip que, si vol estar dalt, ha de posar més de la seua part per a guanyar en camps com aquest.

Partit amb molt poques oportunitats de gol

Partit també amb poques oportunitats de gol. En la primera part, no n'hi ha hagut cap clara. El València defensava bé i poc més. En la segona, l'equip s'ha estirat un poc per a pressionar el Valladolid en la treta del baló. Això no ha durat poc més que d'un quart d'hora. El canvi de Rubén Sobrino per Txérixev no ha funcionat, tot i que el rus ha sigut el primer a llançar a porta contra la porteria de Jordi Masip. Però sí que ha valgut l'entrada al camp de Manu Vallejo, encara que Ferran ha tingut molt a veure en la fabricació del gol valencianista.

En definitiva, partit per a oblidar, amb poca història. Dia de vent i pluja intermitent, en què no apeteix jugar al futbol. El Valladolid ha transformat en gol una de les dues oportunitats clares que ha tingut cap al final del partit i el València ha fet el mateix en l'única clara, clara, de què ha disposat. Les ràfegues de vent han canviat de direcció durant els 90 minuts. Així ha passat amb el marcador, com si els jugadors hagueren pensat que l'oratge i l'atzar decidiren el resultat final.

  

També et pot interessar

stats