El València s'endú un disputat derbi de pretemporada

Alderete derroca el mur del Llevant, que ha acabat amb dos expulsats

Soldado s'ha enfrontat per primera vegada al València com a jugador granota
Soldado s'ha enfrontat per primera vegada al València com a jugador granota / Llevant

El València i el Llevant han mesurat forces en un partit a dues setmanes de l'inici lliguer, que ha tingut poc d'amistós. Alderete ha marcat l'únic gol d'un partit amistós disputat a Paterna i amb dues expulsions en el conjunt granota.

El conjunt valencianista ha eixit amb tres jugadors del filial: el porter Giorgi Mamardasvili, amb José Luis Gayà per davant del jove Jesús Vázquez a l'esquerra i l'impetuós Alessandro Burlamaqui en el centre del camp, amb Hugo Guillamón. El de Paco López, per la seua part, ha eixit amb un onze que podria ser titular en qualsevol partit de Lliga, amb Soldado i Roger com a homes més ofensius.

El jugador més destacat dels de José Bordalás ha sigut el paraguaià Alderete, que ha anotat el gol de la victòria en rematar de cap una centrada mil·limetrada del lateral de Pedreguer en el minut 70.

Quinze minuts abans, el Llevant s'havia quedat amb un jugador menys, perquè Malsa ha vist la roja directa per una dura entrada al centre del camp. També en els instants finals a un integrant del cos tècnic granota l'han enviat als vestidors abans de temps per protestar.

També et pot interessar

stats