El València s'emporta el derbi de les urgències (2-0)

L'equip de Bordalás torna a guanyar un encontre huit partits després i el d'Emery continua amb un punt dels últims dotze possibles

Hugo Guillamón i Francis Coquelin forcegen per una pilota
Hugo Guillamón i Francis Coquelin forcegen per una pilota / Agència Efe

Dos jugadors de la casa, com són Hugo Guillamón i Carlos Soler, han donat al València una victòria anhelada i deixen en una situació complicada el Vila-real, que suma la tercera derrota en quatre partits.

En la primera part, el porter valencianista Cillessen ha evitat que s'avançara l'equip groguet amb una gran parada de gol a Aurier i, a continuació, Guillamón ha ideat una obra d'art per a posar per davant els seus. En la segona part, Carlos Soler ha convertit un penal comés de manera irresponsable per Alberto Moreno sobre Foulquier.

L'anterior victòria del València havia sigut el 12 de setembre, a Pamplona, però encara feia més temps que l'equip no aconseguia un triomf a Mestalla: el 27 d'agost, 3-0, contra l'Alabés.

Bordalás li guanya la partida, per primera vegada, a Emery. El tècnic del València, quan era entrenador de l'Alacant, de l'Hèrcules i del Getafe, s'havia enfrontat cinc vegades al preparador basc i les havia perdudes totes.