El València s'assenta en la zona tranquil·la després de superar el cuer (3-0)

Les jugadores de José López Bargues han guanyat el Deportivo de la Corunya amb gols de Jansen, Andújar i Bonsegundo.

Candela Andújar celebra el segon gol del València
Candela Andújar celebra el segon gol del València / Twitter: @VCF_Femenino

El València CF ha sumat la primera victòria de 2021 i s'ha refet així de la dolorosa derrota en l'últim minut en el el derbi contra el Llevant. Les jugadores de José López Bargues s'han imposat al Deportivo de la Corunya, cuer de la Lliga, amb gols de Jansen, Andújar i Bonsegundo (3-0) i s'assenten en la zona tranquil·la de la classificació, amb 20 punts.

Les valencianes han eixit decidides pels tres punts i el partit se'ls ha posat de cara ben prompte. En el minut 11, la màxima golejadora de l'equip, Ellen Jansen, ha inaugurat el marcador amb una rematada de cap després d'aprofitar una bona assistència d'Asun Martínez. Tot i el gol, el Deportivo no s'ha rendit i ha pogut empatar poc després, però una gran intervenció d'Enith ho ha evitat. Abans del descans, Jansen ha tingut l'oportunitat d'ampliar l'avantatge local, però el seu llançament se n'ha anat fora per poc.

En la represa, el València ha eixit convençut a fer el segon que assegurara el triomf. I aquest desitjat gol de la tranquil·litat ha arribat en el minut 62 mitjançant Candela Andújar, després d'una magistral assistència d'Anna Torrodà. Per si encara quedava algun dubte, les futbolistes de López Bargues han amplit encara més l'avantratge amb un tercer gol, obra de Bonsegundo en el minut 74. Quedaven encara 15 minuts per al final, i tot i que les valencianistes han gaudit de bones ocasions, el resultat ja no s'ha mogut.

El partit del Llevant, ajornat

El del València ha sigut l'únic partit d'un equip valencià en la jornada 16 de la Lliga Iberdrola. L'Sporting Huelva - Llevant ha hagut de ser ajornat per un positiu en Covid-19 d'un tècnic de la primera plantilla de l'equip andalús i s'haurà de jugar en una nova data. El pròxim compromís del conjunt granota serà aquest dijous, a casa, contra el botxí de la Supercopa, l'Atlètic de Madrid, en un duel clau en la lluita per les places que donen accés a la Champions.