El València s'acosta a les penyes

El club vol girar pàgina a l'etapa d'Anil Murthy com a president i ha estat present en el 30é aniversari de la penya d'Alfafar

El València s'acosta a les penyes

El València vol girar pàgina de l'etapa d'Anil Murthy com a president i això comença a notar-se. El nou director general, Sean Bai, ha obert les xarxes als aficionats, ha convocat els mitjans de comunicació i s'ha reunit amb l'Agrupació de Penyes per tal de restablir les relacions entre les dues entitats.

A més, aquest diumenge el club ha fet un nou pas en aquest sentit, ja que ha estat present en el trenté aniversari de la Penya Valencianista d'Alfafar. Jugadors històrics com Enrique Saura, José Vicente Forment o Vicent Guillot, a més del representant institucional del València Miguel Ángel Bossio, han participat en l'acte.

També hi ha estat Fede Sagreras, el president de l'Agrupació de Penyes, Fede Sagreras, que ha reconegut que la presència en aquest acte és un gest del club. "És un primer pas, veurem que passa en el futur", ha dit.

L'exjugador Enrique Saura també ha parlat després de l'acte i ha assegurat que amb tot el que s'està dient sobre les possibles vendes de peces clau "és impossible il·lusionar l'afició".

També et pot interessar

stats