El València s'acomiada de la Champions

Dos penals innocents en la primera part fan impossible una remuntada que ja de principi era molt difícil. El partit a porta tancada acaba amb una nova derrota davant de l'Atalanta per 3 a 4 i el València queda eliminat de la màxima competició europea.

Gameiro, autor de dos gols
Gameiro, autor de dos gols / Efe
10 de març 2020 - 23:06

La rebuda de l'afició a l'avinguda de Suècia ha sigut pròpia d'una vesprada gran, però la remuntada, pel resultat de l'anada i jugant-se a porta tancada, era molt difícil, quasi una utopia.

Ha acabat per fer-se missió impossible quan Diakhaby ha regalat un penal en el minut 3 i un altre en el minut 41. Entre penal i penal, Gameiro, en el minut 20, ha donat una xicoteta llum d'esperança que s'ha esvaït ben prompte. La primera part ha acabat amb 1 a 2.

Sense Diakhaby ha començat la segona part i el València no ha renunciat a fer l'heroica. Gameiro ha empatat a 2 en el minut 50 i Ferran Torres ha fet el 3 a 2 en el minut 67. El València ha recorregut al cor, però l'Atalanta ha aprofitat els forats que ha deixat l'aposta arriscada del València per a tornar a la realitat l'eliminatòria.

Iličić, per tercera vegada, ha foradat la porteria de Cillessen en el minut 71 i per quarta en el minut 82. El davanter eslové ha sigut l'autèntic bogí. El partit de tornada ha finalitzat en 3 a 4 i el València s'acomiada de la Champions League.