El València rescata un punt contra la Reial Societat (2-2)

El València ha fet un a la Reial Societat pel títol de Copa
El València ha fet el passadís a la Reial Societat pel títol de Copa / Efe

Quatre victòries seguides encadenava el València al seu estadi fins a l'arribada de la Reial Societat, recent campió de la Copa del Rei, que ha posat costera amunt el partit als de Javi Gracia i només han pogut traure un punt.

Els de Mestalla s'han pogut avançar amb un penal que ha fallat Carlos Soler. En canvi, els d'Imanol Alguacil, sí que s'han posat per davant, amb un gol d'Ander Guevara a la mitja hora de joc i amb un altre d'Alexander Isak justament abans del descans.

Al quart d'hora de la represa, el València s'ha trobat en una jugada aïllada amb una nova pena màxima a favor seu, per una xafada a Gabriel Paulista. Daniel Wass sí que ha enganyat el porter de la Reial i ha retallat distàncies. I només uns minuts després ha arribat l'empat amb una rematada de cap de Paulista, que s'ha avançat al seu defensor i ha colat el baló a l'escaire.

L'expulsió de Maxi Gómez per protestar ha privat l'equip de Javi Gracia d'intentar la remuntada. Tant la Reial, que arribava al partit amb moltes baixes i amb desgast físic, com el València, amb un jugador menys, han firmat l'empat en els últims minuts.

El València, amb 34 punts es manté a 8 del descens i ha d'afrontar ara dos partits fora de casa, contra el Betis i contra l'Osasuna. Moment per a revertir una mala dinàmica en la qual no guanya lluny de Mestalla des de fa tres mesos i ha perdut els últims quatre duels a domicili.

També et pot interessar

stats