El València podria repetir un nou cas Pepelu

Fabricio i Pablo Martínez podrien estar en l'agenda del conjunt valencianista

Informació a partir del minut 5

Amb la barrera dels 40 punts superada, el València CF ja comença a pensar en el mercat de fitxatges. Noms com els granotes Pablo Martínez o Fabricio, es posen damunt la taula.

Segons ha pogut saber À Punt, el Llevant està oferint els seus jugadors més valuosos per a fer caixa. Per això, ens preguntem: es podria repetir un cas Pepelu?

Sense inversió des de Singapur, trobar gangues en Segona Divisió és l'estratègia. I ací és on entren els dos jugadors llevantinistes, sabent que Javi Guerra està en l'òrbita de molts equips i eixir podria ser una opció.

Des de Mestalla també es busca porter. Si ix Mamardashvili, Dimitrievski és el favorit. Però el mercat de Segona també es pentina. En el punt de mira, els porters del Leganés i el Tenerife.

I mentrestant, alguns jugadors de l'actual plantilla encara no tenen clar el futur. Un d'ells és Selim Amallah. El marroquí va arribar el passat estiu cedit pel Valladolid i els de Mestalla es guardaren una opció de compra de sis milions d'euros. De moment, el rendiment del migcampista ha sigut decebedor. Set titularitats, zero gols i una única assistència és el pobre bagatge de Selim en les 28 jornades de Lliga.

Errades com l'expulsió evitable contra la Reial Societat, la convocatòria amb el Marroc a la Copa d'Àfrica que el va fer perdre cinc partits, o la falta d'intensitat en els pocs minuts que li ha donat Baraja són les causes del rol residual d'Amallah al València.

Però la cosa podria canviar aquesta jornada. La baixa per sanció de Guillamón i els problemes d'Almeida, li ofereixen una oportunitat al mig del camp del Pipo contra el Vila-real.

També et pot interessar

stats