El València remunta en l'amistós contra el Villarreal

Dos gols de Maxi Gómez peguen la volta al partit en la segona part.

Parejo s'ha retrobat al camp amb excompanys com Kang-in Lee.
Parejo s'ha retrobat al camp amb excompanys com Kang-in.

El partit ha començat amb ritme. En els primers compassos de l'encontre ha dominat el Villarreal, que s'ha avançat ben prompte. En el minut 8 Samu Chukwueze ha rematat des de la frontal després de la gran pressió alta de tot l'equip. Els groguets han creat més d'una ocasió en els primers 30 minuts, però finalment no s'han transformat en gol.

El València començava a capgirar cap al final de la primera part i en el minut 28 ha arribat el gol de l'empat. L'artífex ha sigut Manu Vallejo, però el gol ha quedat anul·lat per fora de joc.

Els últims 15 minuts s'ha vist un equip més competitiu, que ha fet pressió i ha generat situacions de perill.

En la segona part, el Villarreal ha tornat al camp amb dos canvis: Chakla i Costa per Albiol i Pedraza, mentre que el València ha mantingut inicialment el mateix onze, tot i que al llarg de la segona part ha fet canvis i han entrat Lee Kang-in i Sobrino.

Al terreny de joc el conjunt blanc-i-negre era diferent i això ha facilitat el gol en el minut 65. Maxi Gómez ha marcat, ara sí, l'empat després d'un córner. Gómez també ha sigut l'autor del segon per al conjunt de Mestalla en el minut 73.

Gran remuntada d'un València que, després de la primera mitja hora, ha anat igualant el partit fins a crear més perill que el rival, amb un Maxi Gómez amb encert en la rematada.

L’encontre ja l’havien batejat com el “partit del morbo”. Entre altres motius perquè dos exvalencianistes, Coquelin i l’excapità Parejo, s’enfrontaven a l’equip blanc-i-negre, al qual pertanyien fa només dues setmanes.

També et pot interessar

stats