València-Reial Madrid, un clàssic en hores baixes

Sense públic a les graderies, els blancs arriben llastrats per la Covid-19 i els de Mestalla es troben en una temporada de transició.

Yunas Musah, després del seu gol contra el Getafe
Yunas Musah, després del seu gol contra el Getafe / Efe.

El Mestalla acull un duel històric vingut a menys: sense públic a les graderies, amb un València que ha venut als seus referents davant un Reial Madrid que arriba amb el seu equip titular castigat pel coronavirus.

El València busca un punt d'inflexió contra els blancs després de la mala dinàmica en la temporada encara que en l'últim partit, contra el Getafe, va traure un treballat punt amb un gol en el minut cent de partit, que va recompensar el seu innegable esforç.

El tècnic, Javi Gracia, que no podrà comptar amb el lesionat Jasper Cillessen i amb el sancionat Thierry Correia, confia a trencar la mala ratxa de quatre partits sense guanyar. Tot fa indicar que Daniel Wass ocuparà el lateral dret i Uros Racic acompanyarà Carlos Soler al centre.

Per la seua banda, el Reial Madrid ha sabut recuperar-se del primer moment de dubte de la temporada. Després de les derrotes contra el Cadis i el Xakhtar Donetsk, el triomf del clàssic va donar pas a la victòria més plàcida del curs contra l'Osca i va respondre en una situació límit en Lliga de Campions contra l'Inter de Milà.

L'entrenador blanc, Zinedine Zidane, té les baixes de Dani Carvajal, Álvaro Odriozola, Nacho Fernández, Militao, Casemiro i Hazard (aquests tres últims per haver donat positiu en Covid-19). Lucas Vázquez es mantindrà com a solució d'emergència en el lateral dret i es perfila titular Marcelo en el costat esquerre.

Des de fa set temporades, el València sempre ha aconseguit marcar a l'equip madrileny en les seues visites al Mestalla, encara que aquesta circumstància no sempre li ha servit per a guanyar. Des del 0-5 a favor del conjunt visitant en la campanya 2013-2014, l'última vegada en la qual el marcador local no va variar, els valencianistes acumulen tres victòries, dos empats i dues derrotes a casa contra el Reial Madrid.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb la narració de Fermín Rodríguez, Josevi Sánchez des del Mestalla i els comentaris dels exjugadors Robert Fernández i Jorge López i de l'exàrbitre César Escribano.

També et pot interessar

stats