L'operació Ferran Torres deixaria en el València 5,1 milions

L'exjugador del València, Ferrán Torres
L'exjugador del València, Ferran Torres

La tornada de Ferran Torres al futbol espanyol podria suposar un benefici inesperat per al València CF, tot i que la seua destinació sembla que podria ser el FC Barcelona.

El club català està en la pole per contractar l'atacant de Foios i el de Mestalla rebria una compensació econòmica per diversos motius que vindria d'allò més bé als comptes valencianistes.

El traspàs, que podria ser una realitat per uns 55 milions d'euros més 10 en variables, representaria que el València s'embossaria una xifra aproximada d'uns 5,1 milions d'euros.

Aquests estarien dividits, d'una banda, en 3,2 milions que vindrien de la plusvàlua del traspàs respecte del que es va fer des del València al Manchester City el 2020, que va ser de 23 milions d'euros.

Els altres 1,9 milions arribarien gràcies als drets de formació, pels quals al València li corresponen un 3,5% del fitxatge. Ferrán Torres va ingressar en les categories inferiors del club de Mestalla amb només 6 anys i s'hi va estar fins als 19, quan va abandonar l'entitat rumb a Anglaterra.

També et pot interessar

stats