El València presenta el llibre del centenari

Amb un total de 323 fulls, el llibre recull els 100 anys d'història del València CF, des dels seus inicis al camp d'Algirós fins a l'actualitat, passant per moments delicats com l'any del descens o els últims títols aconseguits en l'època de Benítez.

Un moment de la presentació del llibre
Un moment de la presentació del llibre

La sala habilitada per a presentar el llibre del centenari del València CF s'ha quedat xicoteta entre aficionats, antics jugadors, periodistes, autors i responsables del club. Tots volien veure en directe com era la publicació que commemora el centenari del club. Una publicació de diferents autors i coordinada pel periodista Alfonso Gil qui ha destacat aquesta àmplia participació: “De gent que és autèntica historiadora del València CF. És una obra coral i per a mi ha sigut un plaer participar en un llibre amb tanta gent que sap tant de la història d'aquest club”.

Gil ha assenyalat que el llibre no s'ha deixat cap moment important, des dels inicis al camp d'Algirós fins al 2018, des de l'època daurada dels anys quaranta del passat segle fins l'any 1986, quan l'equip va baixar a segona i, per descomptat, l'última etapa gran dels títols amb Rafa Benítez com a entrenador.

L'acte de presentació l'ha tancat l'actual president, Anil Kumar Murthy, qui ha destacat la grandesa del València, al mateix temps que ha remarcat com ha canviat el futbol en l'última dècada i com intenta transmetre els valors d'aquest club als seus fills que ja tenen una penya valencianista a Singapur: “Continuarem treballant per aquest club, vindran moments difícils i també moments feliços, però ho farem junts".

També et pot interessar

stats