El València presenta els equipaments per a la pròxima temporada

Són una combinació de blanc, taronja i negre i volen retre tribut al club i la seua afició.

El València presenta els equipaments per a la pròxima temporada
El València presenta els equipaments per a la pròxima temporada

El València CF ha donat a conéixer esta vesprada els tres equipaments que portaran els jugadors la pròxima temporada, en la qual tornaran a disputar la Champions. El nou proveïdor, Puma, ha volgut retre un homenatge al club i l’afició amb el lema “El futbol és dels valents”. Inspirant-se al voltant del concepte “valentia”, relacionat amb Valentia, el nom original romà de la ciutat de València, constituïda com a lloc de retir de soldats romans que venien de la guerra contra la Lusitània d’aleshores. 

El museu de l’Almoina, que acull les restes de la ciutat romana, ha acollit l’acte, en què Jaume Doménech portava l’equipament de la posició de porter, de color verd. Ha mostrat el primer equipament el defensa internacional Jose Luís Gayà. Està compost per una camiseta blanca amb el coll rivetat en taronja i les mànegues amb la vora en negre, i un pantaló que canvia el blanc de la temporada passada pel negre rivetat també en taronja. Han volgut mostrar els colors que té Mestalla. 

Han lluït el segon equipament jugadors del planter i està formada per una camiseta negra i taronja, que fa homenatge a la Nit del la Cremà de les Falles, i un pantaló taronja. La firma ha explicat que la camiseta incorpora una tecnologia de termoregulació que millora l’eliminació de la humitat i unes costures que s’ajusten millor a la mobilitat per a un major rendiment. 

També et pot interessar