El València premia l'assistència i l'antiguitat per a comprar entrades per a la final de Copa del Rei

El club tindrà a la seua disposició 20.757 entrades

Copa del Rei a l'estadi de la Cartuja
Copa del Rei a l'estadi de la Cartuja

El València CF ha publicat els criteris necessaris per a la compra d'entrades per a la final de la Copa del Rei del pròxim dia 23 d'abril. El club disposa de 20.757 entrades a repartir entre els seus socis.

Així, com que la massa social del València CF és més gran, el club ha hagut de posar uns requisits per a poder accedir a la compra d'entrades. Aquests requisits es basaran en l'assistència als partits a l'estadi de Mestalla aquesta temporada. Serà requisit mínim haver assistit a un 80% dels partits des de l'activació de l'abonament.

El club també premiarà l'antiguitat i posa com a referència haver sigut abonat en els últims huit anys consecutius, és a dir, des de la temporada 2013-2014.

El València assegura que prop del 95% dels aficionats que complisquen els requisits tindran facilitat per a aconseguir-la.

Cada aficionat podrà comprar només una entrada i es podran agrupar fins a deu entrades, sempre que tots complisquen els requisits, però aquestes s'haurien de comprar conjuntament.

El procés per a determinar si un abonat compleix amb els requisits ha començat ja a través de la pàgina web del club, però les entrades no estaran a la venda fins al dia 5 d'abril.

També et pot interessar

stats