El València planta cara al totpoderós Barça (0-2)

L'equip d'Andrea Esteban ha competit bé amb el ja campió de la Lliga en d'un Antonio Puchades ple

Berta Pujadas, en una acció del partit
Berta Pujadas, en una acció del partit / La Liga

El València ha oferit una gran imatge contra el ja campió de Lliga, el Barça, davant la seua afició, que ha omplit l'Antonio Puchades. L'equip d'Andrea Esteban ha plantat cara les blaugranes, que compten els partits per victòries, i ha acabat cedint per 0-2, en un partit que anava 0-1 en el minut 80.

El Barça ha fet rotacions pensant ja en el partit d'anada de les semifinals de la Champions del pròxim divendres. Però, tot i això, Aitana Bonmatí ha avançat les visitants en el minut 17 després d'algun avís en l'inici del duel. Les catalanes dominaven el joc i vivien en els voltants de l'àrea valencianista, però la gran defensa de l'equip d'Andrea Esteban dificultava que les visitants pogueren ampliar el marcador.

En la represa, el Barça ha continuat dominant la pilota, però el ben cert és que s'ha entrat en els últims deu minuts de joc amb un ajustat 0-1. Això ha donat fins i tot esperances de puntuar al València, però Mapi León, després d'aprofitar un refús en una treta des del cantó, ha sentenciat el partit.