El València es planta i no accepta l'eixida de Wass

El club ha decidit, de moment, rebutjar l'oferta de l'Atlètic de Madrid

El futbolista del València, Daniel Wass
El futbolista del València, Daniel Wass

El València no acceptarà l'oferta de l'Atlètic de Madrid per Daniel Wass. Després de la reunió que han mantingut aquest dimecres el president Anil Murthy, el director esportiu, Miguel Ángel Corona i l'entrenador, José Bordalás, el club rebutjarà, almenys de moment, l'opció de vendre el jugador.

Wass finalitza contracte el juny de 2022 i aquesta és l'última opció per poder traure rendiment econòmic de la situació. No obstant això, el danés està sent un jugador fix en l'onze titular de Bordalás, destaca per la seua polivalència per poder jugar tant en el mig del camp com en el lateral o l'extrem. A més, és el jugador que més minuts ha disputat amb el tècnic alacantí, un altre motiu pel qual el l'entrenador seria un dels principals defensors d'evitar la venda.

Per a Wass, l'opció de l'Atlètic de Madrid seria un gran pas en la seua carrera, per ser un equip punter nacional i internacionalment, perquè disputa competició europea i perquè millorarien les seues condicions salarials.

El València hauria demanat a canvi Héctor Herrera per a mitigar l'eixida del jugador, però la taxació del mexicà, superior a la de Wass, seria un dels principals obstacles perquè no s'arribara a un acord.

També et pot interessar

stats