El Llevant remunta dues vegades al Reale Arena (3-4)

Derrotes del València i del Vila-real contra el Madrid CFF i l'Sporting de Huelva, respectivament.

La granota Mayra Ramirez tracta d'arribar a un baló
La granota Mayra Ramirez tracta d'arribar a un baló / Llevant UE

El Llevant tornat a ser l'alegria valenciana en la jornada de la Lliga F, la màxima categoria del futbol femení. Les de José Luis Sánchez Vera han sumat els tres punts al Reale Arena en un partit amb set gols. Les males notícies les han donades el València i el Vila-real, que han perdut contra el Madrid CFF i l'Sporting de Huelva, respectivament.

El Llevant s'emporta un partit de bojos (3-4)

El Llevant s'ha crescut en el partit disputat aquest diumenge al Reale Arena de Sant Sebastià i ha remuntat en dues ocasions a la Reial Societat. L'equip basc s'ha avançat en el minut cinc, però Alba Redondo i Mayra Ramírez, d'una banda, i Tatiana Pinto, d'altra, han remuntat un partit que ha finalitzat amb un resultat de 3-4 i que situa les llevantinistes segones, de forma provisional.

El València perd a Madrid pels seus propis errors (3-1)

Les d'Andrea Esteban fallaren un penal al quart d'hora de joc i van rebre un gol en pròpia porta i, encara que va empatar prompte Anita Marcos, les madrilenyes van anotar dos gols més en la segona part.

La valencianista Chacón tracta de regatejar la portera del Madrid CFF
La valencianista Chacón tracta de regatejar la portera del Madrid CFF / LaLiga

El Vila-real perd en el 94

El Vila-real ha perdut aquest diumenge contra l'Sporting de Huelva, que ha remuntat fins a dues ocasions. Les groguetes han fet ja en la segona part l'1-0 per mitjà de Claudia Iglesias, però les de Huelva, que han remuntat (1-2) i han vist com María Llompart empatava el partit des del punt de penal, han tornat a marcar en el 94.

El Vila-real ha perdut en l'últim minut del partit, tot i jugar amb superioritat numèrica / LaLiga