El València perd l’oportunitat d’acostar-se als llocs europeus (1-1)

L'equip madrileny empata en l'única errada defensiva dels valencianistes.

Els jugadors del València celebren el gol de Kondogbia
Els jugadors del València celebren el gol de Kondogbia

El Leganés ha començat el partit avisant de les seues intencions. En el minut 2 del partit, un remat de xilena d’En-Nesyri ha obligat a estirar-se a Neto. La jugada ha sigut invalidada per joc perillós. 

La possessió del baló en el primers moments del partit ha sigut per al Leganés. Els de Pellegrino deixaven traure l’esfèric, però pressionaven al mig del camp per a no deixar jugar el València. Els de Marcelino pretenien adormir el partit, però els faltava profunditat i semblava que l’equip trobava a faltar el treball de Parejo. Tot i això, amb paciència, els de Mestalla aconseguien a poc a poc entrar en el partit.

El partit ha començat a igualar-se gràcies que Carlos Soler i Piccini començaven a manar en la medul·lar. En el minut 10 Gayà ha recollit un baló a la frontal en carrera i ha fet un llançament a porta que ha xocat contra el pal de la porteria de Cuéllar. 

Connexió Soler-Kondogbia

En el minut 22 arribava el gol del València. Carlos Soler ha forçat una falta i ell mateix s’ha encarregat del llançament. El migcampista ha posat la pilota al cap deKondogbia, que ha rematat al fons de la xarxa. Un gol amb polèmica, perquè els pepineros demanaven falta de Kondogbia sobre Bustinza abans del remat, però l’àrbitre no ha assenyalat res. 

El Leganés ha insistit. En-Nesyri ha rematat de cap un centre de Vesga, però Neto ha bloquejat el baló amb seguretat. Ho continuaven intentant els de Butarque, sense èxit. També el València, amb un xut de Rodrigo que ha eixit desviat. La primera part ha finalitzat amb l’avantatge per un gol del València.

En la represa els dos equips han entrat al camp sense fer cap canvi. Semblava que el València anava a substituir l’autor del gol, Kondogbia, que havia acabat la primera part amb problemes físics, però el francés ha continuat jugant.

El mig centre del València continuava marcant el ritme del partit. Els centrals valencians també s’anticipaven molt bé als davanters del Leganés i a penes hi havia ocasions de gols a la porteria de Neto. El partit s’ha tornat intens i en algunes ocasions fins i tot tens. 

En el 88 l’única errada defensiva del València l’ha aprofitada el Leganés. Juanfran ha dividit la defensa i el baló ha arribat a El-Zhar, que l’ha habilitat per a Braitwhite. El davanter remata, però el baló xoca contra Paulista i en segona instància bat Neto. 

El gol ha donat ales al Leganés, que ho ha tornat a intentar en el descompte.  En-Nesyri ha disparat a la porta valencianista, però Neto ha intuït la direcció de l’esfèric. Al remat, repartiment de punts a Butarque i una pèrdua d’oportunitat per al València d’acostar-se als llocs d’Europa.

També et pot interessar

stats