El València perd contra l'Atlètic de Madrid tot i avançar-se al marcador

L'eliminatòria dels quarts de final de la Copa de la Reina es resoldrà a València dimarts després del 2-1 de l'anada.

Marta Peiró Giménez
Marta Peiró Giménez / Valencia CF Femenino

El pròxim dimarts es resoldrà l'eliminatòria de quarts de final de la Copa de la Reina entre el València i l'Atlètic de Madrid després del marcador de 2 gols a 1 aconseguit a terres madrilenyes.

En un bon partit de les valencianes, el gol de Marta Peiró al minut 36, que ha suposat avançar en el marcador al conjunt blan-i-negre, no ha sigut prou per a superar

les actuals campiones de lliga.

Després de guanyar els últims quarte partits, les xiques de Jesús Oliva han mostrat molta seguretat i un gran moment de forma. Han sigut superiors en la primera part de l'enfrontament, però després de passar pels vestidors, ha sigut el conjunt matalafer qui ha disposat de les millors ocasions. Així, al minut 56, Marta Corredera ha empatat el partit i només 6 minuts després les locals marcaven el segon gol, Amanda Sampedro ha signat la remuntada al marcador.

Des d'aleshores, el partit ha sigut dominat per les locals, però la fèrria defensa de les valencianistes i la rapidesa en la verticalitat dels seus contracolps, no ha permés que el conjunt matalafer augmentarà la renda d'un resultat que deixa les espases en alt per a dirimir quin equip estarà en les semifinals de la Copa de la Reina en el partit que es jugarà a València el pròxim dimarts.