El València no passa de l'empat contra l'Espanyol (0-0)

Els de Marcelino deixen escapar una nova oportunitat d’acostar-se als llocs europeus.

El València ho ha intentat, però no ha pogut marcar
El València ho ha intentat, però no ha pogut marcar / FOTO EFE

El València torna a estar abonat a l’empat. Els últims dos partits disputats al Mestalla han acabat amb empat sense gols i ja són 14 les vegades que els de Marcelino han deixat el marcador en taules en aquesta temporada, nou de les quals com a locals.

I no semblava que aquesta haguera de ser una d’aquestes ocasions, perquè la primera part ha sigut de domini territorial i la segona d’ocasions per als de Marcelino. Però al final els valencianistes no han sabut concretar cap oportunitat en gol. La millor en el primer període s’ha estavellat en el pal esquerre de la porteria defensada per Diego López. Gameiro ha llançat un obús que ha fet tremolar la fusta de la porteria, que s’ha encarregat de rebutjar l’esfèric.

Segona part d’ocasions

En la segona meitat el València s’ha bolcat a buscar el gol que els donaria la victòria, però s’ha resistit, una volta i una altra: una cabotada de Garay que no ha trobat el seu destí, un remat de Parejo que ha permés que Diego López fera la gran parada del partit, un intent de xilena de Gameiro desviat... Les oportunitats han sigut nombroses, però cap d’aquestes ha pujat al marcador. En l’altra àrea, el dit trencat de Neto no ha tingut possibilitat de provar-se fins al minut 73, quan el brasiler ha rebutjat un xut llunyà de Semedo.

Ha seguit intentant-ho el conjunt valencianista amb una cabotada de Roncaglia i un altre intent de Gameiro que no tenia el punt de mira encertat. Però ni per eixes. L’Espanyol ha tret petroli de la seua visita al Mestalla i ha arrapat un punt molt valuós. El València perd l’oportunitat d’acostar-se a les places europees.

També et pot interessar

stats