El València no passa de l'empat a casa del cuer (1-1)

Un gol de Cubedo ha rescatat un punt per a les blanc-i-negres en la visita a la Corunya

Les jugadores del València celebren el gol
Les jugadores del València celebren el gol / Twitter: @VCF_Femenino

El València s’ha hagut de conformar amb un punt en la visita al cuer de la Lliga Iberdrola, el Deportivo (1-1). Les blanc-i-negres han empatat ben entrada la segona part, amb un gol de Cubedo, en un partit que se’ls ha posat en contra molt prompte.

L’equip de José Bargues ha entrat fred al partit i els dubtes inicials en defensa els ha aprofitat el Deportivo de la Corunya per a avançar-se en el marcador als dos minuts de joc mitjançant Alba Merino. El València no s’ha refet i l’equip local s’ha mostrat molt superior en una primera part per a oblidar.

En la represa, José Bargues ha introduït tres canvis buscant la reacció, però les coses podrien haver-se posat encara pitjor per als interessos valencianistes, però l’àrbitre ha anul·lat el gol de Peke per fora de joc. Poc després, Candela també ha vist que li invalidaven una diana per una falta prèvia de Marta Carro.

La insistència ha tingut premi en una acció a baló parat. Un córner botat per Anna Torrodà l’ha rematat Cubedo de cap per a posar l’empat. I tot i que les visitants ho han seguit intentant fins al final, el marcador ja no ha variat. Amb aquest empat, el València està huit punts per damunt de la zona de descens quan falten set jornades per al final de la Lliga.