El valencià Pablo Marí guanya la Copa Libertadores

El jugador d'Almussafes fa història en convertir-se en el primer espanyol que conquista el títol amb el Flamengo.

Pablo Marí alça la Copa Libertadores
Pablo Marí alça la Copa Libertadores / Twitter Pablo Marí (@PabloMV5)

El central valencià Pablo Marí ha entrat en la història del futbol per ser el primer espanyol nascut al país que aconsegueix ser campió de la Copa Libertadores.

L'estadi Monumental de Lima ha sigut l'escenari de la final d'enguany del màxim trofeu d'Amèrica entre el River Plate, vigent campió, i el Flamengo de Rio de Janeiro.

Pablo Marí va arribar al club brasiler el juliol a petició de l'entrenador portugués Jorge Jesús. El valencià procedia del Deportivo de la Corunya, encara que els seus drets els posseïa el Manchester City des de feia tres anys.

En poc de temps es va convertir en titular indiscutible amb el Flamengo i per a l'hemeroteca queda per sempre el gol de cap que va marcar en semifinals de la Libertadores.

Format al València CF i al Llevant UE

El defensa de 26 anys d'Almussafes va militar en els planters del València i el Llevant. Després de jugar alguns anys en la categoria de plata del futbol espanyol, va arribar al Brasil, on ha aconseguit prestigi i èxit en alçar-se amb el títol de campió de la màxima competició del continent americà.

També et pot interessar

stats