El futbolista valencià Pablo Marí, ferit en un atac mortal en un centre comercial d'Itàlia

Els especialistes que l'han operat asseguren que podrà tornar a entrenar-se aproximadament en dos mesos

Pablo Marí, en un partit amb el Monza
Pablo Marí, en un partit amb el Monza / Twitter: @PabloMV5

Un home ha apunyalat aquest dijous cinc persones, ha causat la mort d'una i ha deixat ferides de gravetat dos més. Entre les víctimes lleus està el futbolista d'Almussafes Pablo Marí, que juga actualment en el Monza, de la Sèrie A italiana. Tot ha passat en un centre comercial d'Assago, a prop de Milà.

L'atac s'ha produït al voltant de les 18:30 hores quan l'home, de 45 anys, ha agafat un ganivet de les prestatgeries d'un supermercat situat a l'interior d'un centre comercial i ha començat a apunyalar els clients. Entre els ferits hi ha cinc persones, tres han resultat ferides greus. Segons les últimes informacions, l'autor dels fets ha sigut detingut i al futbolista l'han traslladat a un hospital de Milà, encara que es troba conscient i el seu estat no és greu.

Marí es va formar en les categories inferiors del València i després de jugar en diversos clubs espanyols com Girona o Deportivo de la Corunya, va fitxar pel Flamengo brasiler abans de recalar en l'Arsenal, equip al qual pertany, encara que es troba cedit al Monza.

Tornarà a entrenar-se en dos mesos 

Aquest divendres han sotmés Marí a una intervenció quirúrgica per a reconstruir-li els dos músculs lesionats de l'esquena, a l'hospital Niguarda de Milà. Els especialistes que l'han operat asseguren que podrà tornar a entrenar-se aproximadament en dos mesos i que haurà de guardar un període de repòs abans de poder reprendre l'activitat física. S'espera que el futbolista valencià reba l'alta hospitalària en dos o tres dies.

El Monza, l'equip de Marí, ha demanat a la Lliga italiana l'ajornament del partit contra el Bolonya, previst per a dilluns, perquè el club es troba "commocionat" per l'atac patit pel valencià.

També et pot interessar

stats