València - Osasuna: hora de marcar objectius

Els de Javi Gracia s'enfronten als penúltims abans de visitar els primers.

Els jugadors del València celebren el segon gol davant l'Alcorcón en Copa del Rei
Els jugadors del València celebren el segon gol davant l'Alcorcón en Copa del Rei / Twitter: @tonilato

El València rep aquest dijous el penúltim classificat de la Lliga, l'Osasuna, en un dels millors moments de la temporada pel que fa als resultats. Coincideix que de les tres victòries consecutives que suma l'equip, dos han sigut en Copa del Rei i davant rivals d'inferior categoria. L'altra, a pesar de tot, sí que va complir les expectatives en un seriós partit de lliga contra un rival directe com el Valladolid en la seua casa.

A pesar d'això, l'Osasuna no serà un rival fàcil a causa de la seua posició en lliga i que arriba amb la moral alta després d'eliminar en Copa del Rei l'Espanyol, primer classificat de la Segona Divisió. A més, els navarresos estan necessitats de punts i una derrota els deixaria en una situació complicada de cara a afrontar la segona part de la lliga.

La gran novetat del València per al partit serà la de Gonçalo Guedes, que torna després de dos partits sancionat i que podria ser titular. Per la seua banda, el dubte està en Carlos Soler. El migcampista es va girar el turmell en l'entrenament de dilluns, va haver de passar per la clínica i la seua participació en el partit està en l'aire. Per la seua banda, Gameiro i Gabriel Paulista ja estan treballant de nou amb el grup, però no s'espera que entren en la convocatòria.

En l'Osasuna, a més de les ja conegudes baixes del Chimy Ávila, Rubén, Adrián i Brasanac, tampoc estarà David García que en l'últim partit contra el Granada va veure la cinquena targeta groga. Un dels que podria entrar en l'onze inicial és Manu Sánchez, nou fitxatge dels navarresos i que ja va debutar en Copa del Rei i va deixar bones sensacions.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 19:00 h, amb la narració de Fermín Rodríguez i els comentaris de Robert Fernández i Jorge López.

També et pot interessar

stats