Mestalla trau el València del descens (1-0)

Nico González i José Luis Gayà han reaparegut després de recuperar-se de la lesió

Els jugadors del València celebren la victòria
Els jugadors del València celebren la victòria / Juan Carlos Cárdenas (Agència Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
11 de març 2023 - 23:13 Actualitzat: 11 de març 2023 - 23:25

Un solitari gol de Justin Kluivert li ha permés al València sumar contra l'Osasuna un triomf que el trau de la zona de descens. Els blanc-i-negres han pogut fer més gran l'avantatge si Hugo Duro haguera transformat un penal, i ha acabat patint per a endur-se els tres punts.

Kluivert ha sigut la novetat en l'onze inicial, juntament amb la tornada de la lesió de José Luis Gayà, i el neerlandés ha sigut un dels jugadors més dinàmics. Però no ha sigut fins a l'entrada de Samuel Lino, hui suplent per primera vegada, que han arribat les ocasions més clares.

El València continua millorant la imatge des que hi va arribar Rubén Baraja i ha sigut molt superior a l'equip basc, però novament un polèmic arbitratge i la falta de gol en l'equip de Mestalla han fet que el marcador estiguera obert fins al xiulit final.

L'àrbitre del partit ha sigut cridat pel VAR en tres ocasions, dues per a retirar targetes roges a jugadors de l'Osasuna (al porter Sergio Herrera i al migcampista Aimar Oroz) i per a assenyalar el penal favorable al conjunt de Baraja, que Herrera ha evitat que es convertira en el segon del València.

També et pot interessar

stats