El València ho fia tot a la Copa (1-2)

L'equip de José Bordalás perd contra l'Osasuna al Mestalla i veu com s'esvaeixen les opcions europees via Lliga

Els navarresos celebren un dels gols
Els navarresos celebren un dels gols / Juan Carlos Cárdenas (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
15 d'abril 2022 - 14:20 Actualitzat: 17 d'abril 2022 - 14:33

El València ha deixat passar l'últim tren europeu via Lliga en perdre 1-2 contra l'Osasuna a l'estadi de Mestalla. José Bordalás ha fet rotacions pensant en la final de la Copa del Rei d'ací a una setmana i l'equip s'ha mostrat espés davant els navarresos, que amb un futbol pràctic s'han endut els tres punts i avancen els blanc-i-negres en la classificació.

Els dos equips han eixit al partit més pendents de defensar i d'anul·lar el rival que no d'atacar i les ocasions de gol han sigut ben escasses. 'Chimy' Ávila ha tingut l'ocasió més clara de la primera part després que una rematada seua tocara en Guillamón i acabara en el pal.

Un penal al minut tres de la segona part per mans de Foulquier ha permés a l'Osasuna trencar la igualada. 'Chimy' Ávila no ha errat i ha superat Mamardashvili, que ha arribat a tocar la pilota, però no ha pogut evitar que entrara. Poc després Hugo Guillamón ha aconseguit empatar després d'una treta des del cantó que no ha pujat al marcador per mà del valencià en una nova jornada de viacrucis amb el VAR i l'arbitratge. Melero López ha anul·lat el gol d'Hugo a instàncies del VAR, però en la primera part part no ha vist un penal sobre Bryan Gil, i a més ha xiulat una més que dubtosa falta de Dikhaby sobre Sergio Herrera en una acció que ha acabat amb gol de Guedes.

Budimir, en el minut 75, ha marcat el segon, que semblava sentenciar el partit. Però el València no s'ha rendit i ha trobat el premi a la lluita amb un gol de Guedes de penal, que aquesta vegada sí, l'àrbitre ha xiulat a instàncies del VAR. Quedava temps per a sumar almenys un punt, tanmateix el marcador no s'ha mogut i les opcions europees via Lliga s'esvaeixen. La Copa és ja l'única carta en la baralla. I per si tot això fora poc, Guedes ha acabat el partit tocat i podria perillar la seua presència en la final de Sevilla.

També et pot interessar

stats