El València obliga l'Atlètic de Madrid a traure la millor versió (4-1)

L'equip de José Bargues s'ha avançat en el marcador, però l'efectivitat de cara a porta de les madrilenyes s'ha acabat imposant.

Anna Torrodà tracta de recuperar una pilota
Anna Torrodà tracta de recuperar una pilota / Twitter: @AtletiFemenino

El València ha perdut 4-1 contra l'Atlètic de Madrid en el partit corresponent a la jornada 15 de la Primera Iberdrola, ajornat al seu dia per casos de coronavirus. Les jugadores de José Bargues s'han avançat en el marcador mitjançant Candela, però les madrilenyes li han donat la volta al duel abans del descans.

El partit ha començat amb un domini clar de l'Atlètic de Madrid, que a poc a poc s'anava acostant a la porteria defesa per Noelia Gil, mentre que el València esperava les errades de les locals per a eixir a la contra, davant la dificultat de superar la pressió de les madrilenyes.

Candela Andújar ha avançat les valencianistes amb un gran llançament amb la cama esquerra en el minut 21, però l'alegria ha durat ben poc, perquè nou minuts després Ludmila tornava a empatar el duel. Poc abans del descans, la mateixa jugadora ha fet el segon per a avançar l'Atlètic davant un València molt fatigat defensivament.

Aquest gol a les caballes de la primera part ha fet mal a les jugadores de Bargues i les madrilenyes han pogut controlar absolutament el partit. Tot i això, no han aconseguit traduir el control en ocasions, i el València ha anat a buscar l'empat amb canvis ofensius i apostant per una línia de tres en defensa.

El canvi de sistema no ha tingut repercussió en el joc ofensiu, però sí que ha creat més problemes per a defendre les envestides de les locals. María Jiménez, en pròpia porta, i Ajibade han sentenciat el duel amb dos gols més a falta de deu minuts (4-1). Les valencianes es mantenen novenes en la zona tranqui·la de la classificació, amb 24 punts.