El València necessita vendre abans del 30 de juny

Mamardashvili o Yunus són els preferits per a eixir

El València necessita vendre abans del 30 de juny

Quan falten tres dies per al 30 de juny, el València encara no ha fet cap moviment per a quadrar els comptes. Els de Mestalla necessiten reduir el cost de la plantilla per a poder fer fitxatges de cara a la pròxima temporada. I això passa per l'eixida dels pocs jugadors que poden donar beneficis. 

Amb un aparador buit d'estreles, Mamardashvili és una de les poques eixides que té. 25 milions d'euros és el preu que li han posat al porter internacional de Geòrgia, desitjat per molts equips, però poc disposats a pagar tant per ell.

El Milan ha posat en la seua llista de favorits Yunus, que té el cartell d'"es ven" per 20 milions d'euros. A cost zero ha eixit Toni Lato que, després del disgust per anar-se'n, veu ara amb optimisme el seu futur a Mallorca. 

No pot dir el mateix el València, que s'encomana un any més als jugadors cedits o de baix cost. De moment, arriba tard per a pescar en equips descendits a Segona. Ha deixat escapar l'oportunitat de Larin. El davanter canadenc s'allunya després de ser fitxat pel Valladolid per un milió i mig d'euros. Ací, silenci absolut. La presidenta encara no té bitllet de tornada de Singapur i tot apunta que un any més la plantilla es tancarà a última hora sobre la botzina. 

També et pot interessar

stats