El València necessita la pròrroga per a desfer-se del modest Arenteiro i seguir viu en la Copa

Yunus, Guillamón i Vallejo signen els gols dels valencianistes

Els gols de Yunus, Guillamón i Manu Vallejo, els dos últims en la pròrroga, han permés al València superar el modest Arenteiro

La cosa s'ha posat bé d'entrada, quan Yunus Musa en una acció individual i de gran qualitat ha fet gol després d'una centrada intencionada de José Luis Gayà. No s'havia arribat al primer primer minut de partit. D'esperó i d'esquena ha aprofitat per a marcar (0-1).

Però el València s'ha confiat, i l'Arenteiro ha obtingut el control del baló i del partit. I només set minuts després, una passada a l'espai del local Alexandre, l'ha aprofitada Joni per a batre Jaume amb un xut encreuat. El gol ha deixat tocat el València, a qui li ha costat refer-se. A poc a poc, no obstant això, ho ha fet. El València ha demanat un clar penal a Marcos André, però Munuera Montero no ha volgut saber-ne res. Als jugadors dirigits des de la banqueta per Javier Vidal, els ha costat molt crear futbol. Un camp irregular i a poc a poc més pesat, ha dificultat la circulació de baló. Uros Racic, amb un llançament des de la frontal, ha apuntat l'única ocasió valencianista fins al descans.

Marcos André i la lesió de Foulquier, la creu

La segona part ha tingut dos protagonistes negatius. El primer, Marcos André. El brasiler ha tingut les dues millors ocasions valencianistes en la segona part, però no ha estat fi en la finalització. D'altra banda, el partit ens deixa un altre lesionat per a Bordalás: Dimitri Foulquier, completamet sol, s'ha lesionat. En principi, un problema muscular. Piccini ha eixit en el seu lloc. La segona part, tampoc no s'ha vist un partit obert. I les ocasions no han sigut moltes. Una de les més clares, de l'Arenteiro, a pocs minuts del final, protagonitzada pel lateral local Eimil. Jaume Doménech ha evitat l'eliminació.

Així s'ha arribat al temps de pròrroga, i el gol matiner de Guillamón, d'esperó a l'eixida d'un córner, ha donat la tranquil·litat definitiva. L'Arenteiro s'ha hagut d'obrir i, a la contra, el València ha matat el partit. Marcos André podria haver-lo aconseguit, però la seua cabotada, picada a terra i a porta buida, se n'ha anat per damunt del travesser. En el minut 113, una altra gran contra valencianista l'ha resolta Manu Vallejo, a qui Hélder Costa li ha donat el gol fet.