El València, molest amb les declaracions de Rodrygo Goes

El jugador brasiler del Reial Madrid afirmà en una roda de premsa amb la selecció del Brasil que tot Mestalla va van proferir càntics racistes

El jugador del Reial Madrid, Rodrygo Goes
El jugador del Reial Madrid, Rodrygo Goes

El València CF s'ha mostrat molest després de les declaracions del jugador del Reial Madrid i de la selecció del Brasil, Rodrygo Goes, que el jugador ha fet en roda de premsa en què assegurava que tot l'estadi de Mestalla i tota l'afició va proferir insults racistes a Vinícius en el duel contra l'equip blanc.

“El València CF lamenta i desmenteix de manera categòrica les falses afirmacions del jugador Rodrygo Goes, en les quals afirma que tot el nostre estadi i afició van proferir càntics racistes. Tals manifestacions són greus mentides que contribueixen a estigmatitzar de forma totalment injusta a una afició exemplar com és la del València CF”, assenyala el comunicat.

El jugador brasiler del Madrid ha assegurat que Espanya no és un país racista encara que sí que hi ha persones que ho són, però ha dit que ell va veure “l'estadi sencer cridant mico” al seu company.

L'entitat recorda que Ancelotti va rectificar les seues afirmacions i li demana al jugador que faça el mateix amb “aquestes falsedats”. “El València CF es reserva prendre les mesures legals pertinents per a defensar l'honor del nostre club i afició. Als futbolistes també se'ls ha d'exigir rigor i responsabilitat a l'hora de fer declaracions”, assenyala l'entitat.

El club ratifica la seua “més enèrgica condemna a qualsevol tipus de racisme o violència” i recorda que ha expulsat per a tota la vida als tres aficionats identificats per realitzar insults racistes a Vinícius.

També et pot interessar

stats