El València mira cap amunt

L'equip blanc-i-negre ha guanyat 0-1 l'Alhama i encadena tres jornades sense perdre

Les jugadores del València celebren el gol
Les jugadores del València celebren el gol / La Liga

El València ha aconseguit la segona victòria de la temporada en véncer 0-1 l'Alhama murcià. Un gol de Berta Pujadas en els últims minuts de la primera part ha sigut suficient perquè les blanc-i-negres sumen tres punts més. Amb aquest resultat, l'equip d'Andrea Esteban, que encadena tres jornades sense perdre, se situa en la part alta de la taula amb 7 punts, a només dos de la zona europea.

Correctiu al Vila-real

El Vila-real ha patit una dura derrota a casa en caure 0-5 contra el Sevilla. El partit ha quedat vist per a sentència al cap de trenta minuts de joc, quan les andaluses ja guanyaven 0-3. L'equip groguet, que només ha xutat una vegada entre els tres pals, no ha reaccionat en la represa i encara ha encaixat dos gols més. Les jugadores de Sara Monforte es queden en la part baixa de la taula amb només tres punts.