El València Mestalla s'acosta a la zona d'ascens directe

L'equip de Miguel Ángel Angulo, que ja encadena nou jornades sense perdre, ha guanyat per 0-1 el Formentera i puja al segon lloc

Javi Guerra, en una acció del partit
Javi Guerra, en una acció del partit / Twitter: @Academia_VCF

La dessetena jornada del grup tercer de Segona RFEF ha deixat tres victòries valencianes i només una derrota. El València Mestalla s'acosta al lideratge després de véncer 0-1 el Formentera, mentre que l'Hèrcules i l'Alzira fugen de la part baixa en guanyar, respectivament, l'Eivissa Illes Pitiüses (2-1) i el Mallorca B (2-0). La nota negativa ha sigut la derrota de l'Atlètic Saguntí contra el Penya Esportiva (1-0).

L'ascens directe, més prop

El València Mestalla ha encadenat la novena jornada sense perdre i s'acosta cada vegada més al primer lloc del grup, que dona l'ascens directe a Primera RFEF. L'equip de Miguel Ángel Ángulo ha guanyat per 0-1 el Formentera, amb un gol solitari d'Alberto Marí en l'equador de la primera part. Aquest triomf situa els blanc-i-negres segons, només per darrere del Terol.

L'Hèrcules ja mira cap amunt

L'Hèrcules ha aconseguit la tercera victòria en les quatre últimes jornades en superar l'Eivissa Illes Pitiüses per 2-1, en un partit que s'ha complicat molt per l'expulsió de Paul en l'equador de la primera part. Els alacantins han hagut de remuntar, a més, un gol visitant en el minut 83. Però, quan tot semblava perdut, dos gols en un minut han desfermat la bogeria al Rico Pérez. Roger Riera en el 88 i un gol en pròpia porta en el 89 han servit per a enllaçar la cinquena jornada sense perdre i per a començar a mirar a la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Alzira s'escapa de la zona baixa

L'Alzira ha guanyat el Mallorca B per 2-0 i ha encadenat la huitena jornada sense perdre, fet que li permet allunyar-se de la zona de descens a Tercera RFEF. El partit s'ha resolt a penes en tres minuts. Aketxe ha inaugurat el marcador poc abans del descans i Pitu ha sentenciat el duel a penes començar la represa.

L'Atlètic Saguntí s'oblida de guanyar

L'Atlètic Saguntí ha patit una nova derrota, la segona consecutiva, en caure per 1-0 contra el Penya Esportiva. Un gol solitari de Salinas en l'equador de la segona part ha sigut prou per a doblegar els de Gerard Albadalejo, que encadenen set jornades sense conéixer la victòria i es mantenen en el tretzé lloc, que els obligaria a jugar un play-off per la permanència en la categoria.

També et pot interessar

stats