El València Mestalla es retroba amb el triomf

El filial blanc-i-negre ha guanyat set jornades després, però no ix de la zona de descens

Hugo González celebra un dels gols
Hugo González celebra un dels gols / València CF

La jornada 19 de Segona RFEF només ha deixat una victòria valenciana, l'aconseguida pel València Mestalla contra el Manresa (3-0). Els altres sis equips en la quarta categoria estatal han sumat dos empats (l'Alzira i la Nucia) i quatre derrotes.

El València Mestalla s'ha retrobat amb la victòria set jornades després. L'equip entrenat per Miguel Ángel Angulo ha derrotat 3-0 el Manresa a l'Antonio Puchades amb un gol d'Hugo González i dos de Pablo Gozálbez. Tot i el triomf, el filial valencianista no aconsegueix eixir de la zona de descens a tercera RFEF, ja que la permanència queda encara a dos punts.

Empats de l'Alzira i la Nucia

Els altres dos únics equips valencians que han pogut sumar han sigut l'Alzira i la Nucia, que han empatat els respectius partits. L'equip de la Ribera Alta ha sumat un bon punt contra el quart classificat, el Badalona, després d'empatar 1-1. Lado, de penal, ha igualat el gol local visitant poc abans del descans. Aquest resultat deixa els de Marc García a quatre punts del descens i a sis de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

La Nucia ha sumat un punt insuficient en la visita de l'Espanyol B al Camilo Cano (0-0). L'equip entrenat per Mario Cartagena ha enllaçat dues jornades sumant, però punt a punt no aconsegueix abandonar l'últim lloc de la taula, i la permanència queda ja a onze punts.

Derrotes de l'Hèrcules, el Torrent, l'Atlètic Saguntí i l'Oriola

L'Hèrcules ha patit la segona derrota consecutiva, després de caure al Rico Pérez contra el Formentera (0-1), en un partit marcat per l'expulsió de Marcos Mendes en l'equador de la represa per doble groga. L'equip alacantí ha aguantat amb un menys, però quan ja hi havia igualtat numèrica al camp per una altra roja a l'equip visitant, ha arribat el gol balear. L'equip de Rubén Torrecilla cau fins al tercer lloc, però es manté empatat a punts amb el primer.

El Torrent ha trencat la bona ratxa amb una derrota 1-0 en la visita al Badalona. L'equip entrenat per Vicente Mir es queda amb 26 punts, empatat amb l'Alzira, a sis punts del play-off d'ascens i a quatre del descens.

L'Atlètic Saguntí ha perdut 0-1 a casa contra el Penya Esportiva, un equip en zona de descens, i cau fins al tretzé lloc, que l'obligaria a jugar una eliminatòria per la permanència al final de la Lliga.

L'Oriola també ha perdut a casa 0-2 contra el Vélez, però es queda just fora de la zona perillosa, a tres punts del descens directe a Tercera RFEF.