El València Mestalla jugarà el play-off d'ascens a Primera RFEF

L'equip de Miguel Ángel Angulo ha aconseguit l'objectiu quan falten dues jornades en guanyar 2-0 a l'Atlètic Saguntí

Els jugadors del Mestalla celebren un gol
Els jugadors del Mestalla celebren un gol / València CF

El València Mestalla s'ha assegurat la participació en el play-off d'ascens a Primera RFEF en véncer 2-0 l'Atlètic Saguntí a l'Antonio Puchades. L'equip de Miguel Ángulo ha aconseguit l'objectiu de la temporada quan falten dues jornades perquè concloga la Lliga.

El partit s'ha resolt en la segona part, ja que s'ha arribat al descans amb empat a zero. Gozálbez i Simón, quan l'Atlètic Saguntí buscava l'empat a la desesperada en els minuts finals, han sigut els golejadors.

Aquest resultat situa el filial valencianista segon, a l'espera del que faça el Penya Esportiva aquest diumenge. La derrota deixa l'Atlètic Saguntí a tres punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF, i en funció d'altres resultats podria assegurar la permanència en Segona RFEF aquesta jornada.