El València Mestalla assalta el lideratge

L'Hèrcules, que suma quatre triomfs en cinc partits, torna a la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF quatre mesos després

Els jugadors del Mestalla celebren un gol
Els jugadors del Mestalla celebren un gol / Twitter: @Academia_VCF

La vintena jornada del grup tercer de Segona RFEF ha sigut molt positiva per als interessos valencians. El València Mestalla s'ha situat líder en guanyar 1-2 el Lleida Esportiu, i l'Hèrcules, que ha vençut 1-0 el Prat, torna a la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF després de sumar la quarta victòria en les cinc últimes jornades.

Un gol en els minuts finals de Martín Tejón ha donat la victòria al València Mestalla en la visita al Lleida. L'equip de Miguel Ángel Angulo s'ha avançat en l'equador de la primera part amb un gol de Vicente Esquerdo, però els catalans han empatat poc abans del descans. Quan ja semblava que el partit acabaria en taules, el gol de Tejón en el minut 89 ha donat tres punts d'or al filial valencianista, que, a més, el situen com a líder. Els blanc-i-negres, que sumen deu dels últims dotze punts en joc, acumulen ja dotze jornades sense perdre.

L'Hèrcules torna a zona de play-off d'ascens

L'Hèrcules continua invicte amb Lolo Escobar a la banqueta. Des de l'arribada del tècnic extremeny ara fa vora dos mesos, l'equip alacantí ha sumat dèsset dels últims 21 punts possibles. Això ha permés els herculans tornar a la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF quatre mesos després. En aquesta jornada, els alacantins han guanyat 1-0 el Prat amb un gol de José Artiles en l'equador de la represa, tot i jugar amb un futbolista menys des del minut 24 per l'expulsió de Jean Paul.

Escobar s'estrena amb triomf

L'Atlètic Saguntí ha trencat la ratxa de nou jornades sense guanyar en l'estrena a la banqueta de Sergi Escobar. L'equip romà ha derrotat 0-2 el Mallorca B amb dos gols de Nacho Ramón en la primera part. L'Atlètic Saguntí continua en zona de descens a Tercera RFEF, però ara té la permanència a només dos punts.

L'Alzira s'allunya de la zona baixa

Amb el tercer triomf en les quatre últimes jornades, l'Alzira comença a mirar cap amunt. L'equip entrenat per Marc García ha guanyat 1-0 l'Espanyol B amb un gol de Joel Rodríguez a les acaballes del primer acte. Els de la Ribera Alta són ara desens amb 27 punts, a quatre del play-off d'ascens a Primera RFEF i a cinc de la zon a de promoció per a mantindre la categoria.