El València mantindrà la via judicial oberta fins que no s'arribe a un acord per l'estadi

Javier Solís i Miguel Ángel Corona han comparegut en roda de premsa

La tensió entre l'Ajuntament i el València no remet

Imatge extraordinària en el València CF aquest dijous. El director corporatiu, Javier Solís, i el director tècnic, Miguel Ángel Corona, han comparegut en una roda de premsa conjunta per explicar diverses qüestions referents a les seues parcel·les dins del club. Acompanyats d'ells ha estat la presidenta, Lay Hoon, que ha fet una introducció a les seues intervencions i que ha estat present durant els dènou torns de preguntes que ha durat i la quasi hora i mitja de roda de premsa.

Un dels temes que més ha eixit fa referència al nou estadi de Mestalla i les obres. En aquest sentit, Javier Solís, ha dit que no contemplen presentar un conveni basat en l'ATE. Així, ha explicat que l'Actuació Territorial Estratègica podria haver sigut estesa, perquè hi havia elements que ho afavorien. Per això, Solís ha dit que mantindran la via judicial sempre que no s'arribe a un acord amb el club i les institucions sobre el camp.

Precisament sobre les institucions i tota aquesta situació, Solís considera que s'està polititzant excessivament, i que el fet que estem en any d'eleccions pot ser un dels motius.

Sobre la capacitat de l'estadi, el director corporatiu, ha dit que la llicència està sol·licitada per a 70.000 persones. No obstant això, la construcció es fixarà per a 66.000 que podrien ser ampliables en casos com el de Mundial en un termini de cinc mesos.

Respecte d'altres assumptes sobre els quals se li ha preguntat a Solís, ha dit que la Junta General d'Accionistes serà el pròxim 12 de desembre, amb les mateixes condicions que l'última que estan avalades pels tribunals o que en el partit contra el FC Barcelona es farà un homenatge a l'exjugador valencianista, David Villa.

Negociacions obertes per renovar Diakhaby

En la parcel·la esportiva, el director tècnic, Miguel Ángel Corona, ha explicat que estan en converses obertes per tractar la renovació del defensa Diakhaby. No ha pogut dir el mateix de Lato, amb qui primer analitzaran la situació tenint en compte que s'acaba de renovar a Gayà i que Jesús Vázquez, l'altre jugador en la seua posició, té contracte en vigor.

Sobre els fitxatges futurs, presents i passats, Corona no ha deixat d'adreçar-se al Fair Play Financer per tal de poder arribar als objectius acordats en termes esportius i poder respectar el pressupost marcat per a tal efecte. Precisament ha posat l'any de la covid com un dels efectes clau per a perdre poder adquisitiu i per redistribuir els esforços financers del club.

D'aquesta forma, Corona ha dit que per poder ajustar el projecte esportiu a la situació econòmica s'ha optat per la fórmula de cessions, per tal de poder fer un equip competitiu.

També et pot interessar

stats