Europa s'allunya

El València no ha passat de l'empat a Mestalla contra el Mallorca (0-0)

Hugo Duro es lamenta després d'una acció errada
Hugo Duro es lamenta després d'una acció errada / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
29 de març 2024 - 15:11 Actualitzat: 30 de març 2024 - 20:37

El València no ha passat de l'empat a zero contra el Mallorca a Mestalla i veu com s'escapa el somni de jugar una competició europea la temporada que ve. La falta de punteria de cara a porteria, amb només tres gols en els sis últims partits, està condemnant a l'equip blanc-i-negre.

L'equip balear ha plantejat un partit molt similar al que va fer el Sevilla de Quique Sánchez Flores. Els visitants han eixit amb una defensa de cinc i no han deixat espais per a córrer als valencianistes, que no han trobat la manera de crear perill en la porteria defesa per Dominik Greif, titular hui per a tindre més rodatge pensant en la final de Copa. L'acció més clara en la primera part ha sigut un possible penal per mans de Mascarell, que l'àrbitre ha xiulat en primera instància, però que, a instàncies del VAR, ha anul·lat. La notícia negativa ha sigut la lesió de Iaremtxuk per problemes musculars.

L'equip de Rubén Baraja ha millorat en la represa. Hugo Duro ha avisat només començar amb un llançament que ha eixit massa creuat, i poc després Greif ha aturat una falta botada per Pepelu, però Peter Federico, amb tot a favor, no ha pogut marcar. Novament, Hugo Duro ha obligat Greif a lluir-se, però el Mallorca tampoc s'ha rendit i Muriqi ha començat a crear perill en l'àrea local. La millor ocasió per als balears l'ha tinguda Abdón, però Mamardashvili ha tornat a salvar als blanc-i-negres. Siga com siga, el marcador ja no s'ha mogut.

L'equip de Rubén Baraja, que només ha sumat sis dels díhuit últims punts en joc, acabarà la jornada en huité lloc, amb 41 punts. Les opcions europees depenen de tornar a la senda del triomf i de la derrota del Mallorca en la final de la Copa del Rei contra Copa l'Athletic Club, que portaria el seté classificat a la Conference League. La primera opció per a canviar la dinàmica serà dijous a Granada, en el partit ajornat per l'incendi al barri de Campanar de València.

També et pot interessar

stats