El València lliga Ferran, la perla de la corona

El València ha ampliat el contracte de Ferran Torres per tres temporades més i li ha multiplicat per quatre la clàusula de rescissió.

Ferran Torres, entrenant a Paterna

El València ja ha fet el primer pas de cara a reforçar l'equip per a les competicions europees. Es tracta de l'ampliació de contracte del davanter Ferran Torres pel que resta de temporada i tres més, fins a juny del 2021 i una clàusula de rescissió que passa de 25 a 100 milions d'euros. 

Sens dubte, el jove davanter nascut a Foios fa 18 anys és una de les grans promeses del futbol europeu. Va arribar a l'escola del València als 7 anys en edat de prebenjamí. Ràpidament, va destacar en totes les categories de la factoria de Paterna i es va convertir en assidu de la selecció espanyola, amb la qual ha guanyat un Campionat Europeu i un Subcampionat Mundial sub-17.

De menut, el seu ídol era David Villa. Ferran sempre ha destacat per tindre un boníssim un contra un, molta verticalitat i una tècnica molt depurada. Quan només tenia 16 anys, Curro Torres el va fer debutar en el filial contra el Reial Mallorca a l'estadi Antoni Puchades. 

Debut amb el primer equip

Debut amb el primer equip

L'1 de febrer d'enguany, estava convocat amb la sub-19 quan va rebre la telefonada perquè anara a Barcelona per a concentrar-se amb el primer equip en el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Barcelona. A Ferran li va arribar el debut en la segona part en substituir Carlos Soler. Ferran va triar el dorsal número 20, perquè coincideix amb l'inici de l'any que va nàixer, el 2000. La seua participació en el partit va deixar una grata impressió amb només 17 anys.

Marcelino és un enamorat del joc de Ferran i li va donar la primera titularitat en un escenàri especial, l'estadi de San Mamés, el mateix dia que complia els 18 anys. Novament, Ferran es va doctorar en una plaça de primera i de les seues botes va eixir la passada de gol per a Kondogbia.

Partit a partit, Ferran demostra que no té sostre i que l'anterior clàusula de 25 milions d'euros era molt golosa per als grans equips d'Europa. El València s'ha cobert l'esquena i li ha posat 100 milions de clàusula.

També et pot interessar

stats