El València i el Llevant guanyen i es reforcen en el grup capdavanter

El conjunt valencianista s'ha imposat al Rayo (1-0) mentre que el granota ha golejat el Deportivo (4-1).

El Lllevant ha golejat el Deportivo amb facilitat
El Lllevant ha golejat el Deportivo amb facilitat / @LUDfemenino

Jornada fructífera per als equips valencians de la Primera Iberdrola, el València i el Llevant, que han resolt els seus compromisos amb dues victòries i es reforcen en el grup capdvanter de la classificació.

El València s'ha imposat per un a zero a un Rayo que arribava en hores baixes, ja que només havia pogut disputar dos duels en aquesta campanya a causa de la Covid-19.

L'equip de José Bargues, per la seua banda, ha disputat les huit jornades i d'ací que ja sume dotze punts en la taula gràcies a tres victòries i tres empats. La derrota d'esta setmana contra el Betis les havia deixades una mica tocades, però s'han sabut refer i han retrobat el triomf.

L'única diana del partit ha arribat als nou minuts en una acció en què la davantera neerlandesa Ellen Jansen ha aprofitat la seua envergadura per a imposar-se a la defensa rival.

Marta Carro ha pogut marcar el segon abans d'anar al descans, però el pal dret ha desviat el baló. La segona part ha estat molt igualada amb oportunitats per als dos conjunts, però finalment els tres punts s'han quedat a l'Antoni Puchades, on les valencianistes es mantenen invictes.

El Llevant goleja el cuer (4-1)

Per la seua banda, el Llevant no ha donat respir al Deportivo de la Corunya, a qui ha guanyat per un contundent quatre a un a la Ciutat Esportiva de Bunyol. El conjunt gallec encara no ha estrenat el caseller de punts, ja que compta els partits per derrotes, mentre que les granota venien amb la moral pels núvols després de la victòria per zero a dos a Lezama contra l'Athletic Club de l'última jornada.

L'equip de María Pri ha dominat la primera part, que ha acabat amb un clar 3-0, gràcies a l'eficàcia mostrada en el seu joc. Als tres minuts, Carol ja havia inaugurat el marcador i en el nou Andonova ha marcat el segon amb una esplèndida vaselina. Tot just complida la mitja hora, Irene ha pujat el tercer a l'electrònic i ha deixat el partit vist per a sentència. En la segona part, el Dépor ha intentat plantar cara al rival, però s'ha trobat amb un altre gol, en aquesta ocasió de la defensa argentina Aldana Cometti. Alba Redondo podia haver firmat la maneta, però ha llançat fora un penal.

El conjunt de Manu Sánchez ha lluitat per a aconseguir el gol de l'honor, que ha arribat al 84, mitjançant una acció que ha convertit Ainoa Campo. Amb la victòria, les llevantinistes es mantenen en la zona alta de la classificació a l'espera de la resta de resultats d'aquesta jornada