Al València se li entravessa l'Osasuna i no passa de l'empat (1-1)

L'equip de Javi Gracia acaba la primera volta en la part baixa de la classificació i a només tres punts de la zona de descens.

Diakhaby i  Yunus celebren el gol de l'empat
Diakhaby i Yunus celebren el gol de l'empat / Manuel Bruque (Efe)

El València no ha sigut capaç de guanyar l'Osasuna al Mestalla (1-1) i ha sumat el huité empat en 19 jornades de Lliga. L'equip de Javi Gracia, que no guanya dos partits seguits en la competició domèstica des de febrer de 2020, acaba la primera volta en la part baixa de la classificació i a només tres punts de la zona de descens.

Gracia ha disposat de Paulista i Carlos Soler en l'onze titular contra l'Osasuna. Els valencianistes han dominat el joc en la primera meitat, però han estat espessos a l'hora de crear perill a la porteria d'Herrera. Maxi i Txérixev han gaudit de dues ocasions, però la falta de decisió per a rematar a la primera ha permés als defenses pamplonesos neutralitzar el perill. Per contra, el davanter Calleri ha sigut un maldecap per als defensors del València quan ha eixit en jugades a la contra i en el minut 42, quan ha convertit el 0-1, després d'un rebuig de Jaume.

En la segona meitat, Gracia ha retirat Racic i Kang-in i ha donat entrada a Yunus i Gameiro. Això ha comportat un canvi tàctic: Yunus ha jugat per la dreta i Wass se n'ha vingut al centre per a jugar al costat de Soler. En el minut 68, Yunus i Maxi han fet una gran jugada i un centre a l'àrea de meta. El defensa Unai ha volgut rebutjar a córner, però el llançament ha acabat dins de la seua propia porteria.

Amb l'empat a un, el València encara ha tingut deu minuts bons de joc i dues ocasions per a haver sentenciat. L'Osasuna ha anat utilitzant els canvis per a reforçar-se al mig del camp i eixir fresquets a la contra. A les acaballes del partit, Calleri ha estavellat un baló al pal i Jaume ha fet una parada providencial llançant-se als peus de Kike Barja. Al remat, quan no es pot guanyar, també és important no perdre.