El València jugarà contra el Saragossa un amistós de pretemporada

La plantilla es concentrarà a la localitat murciana de Roldán entre el 26 i el 29 de juliol

Imatge de la pretemporada 2020-2021 del València CF
Imatge de la pretemporada 2020-2021 del València CF

El València ha anunciat que realitzarà una segona concentració de pretemporada a la localitat murciana de Roldán del 26 al 29 de juliol i que inclourà un amistós contra el Reial Saragossa.

Després de la concentració a Oliva, a la Safor, entre el 12 i el 17 de juliol i d'uns dies més de treball a la ciutat esportiva de Paterna, l'equip es desplaçarà al DoubleTree by Hilton La Torre Golf&Spa Resort a Roldán i on es concentrarà durant tres dies.

Així, el dimecres 28, l'equip valencianista acudirà al Pinatar Arena de San Pedro del Pinatar, on jugarà contra el Saragossa un encontre de preparació.

Aquest partit és un dels cinc de preparació del València que ja té rival i horari confirmat. L'equip s'enfrontarà el divendres 16 de juliol al Vila-real a l'Oliva Nova Golf, el dimecres 21 a l'Atromitos grec a la ciutat esportiva de Paterna, on també rebrà el Cartagena el 24 de juliol i al Llevant el 30 del mateix mes.

El club també té previst recuperar l'històric Trofeu Taronja que la passada campanya no va poder disputar a causa de la situació sanitària.

També et pot interessar

stats