El València jugarà contra el cuer del Grup III de Segona B i el Vila-real i el Llevant s’enfrontaran a dos equips de Segona

El València s’enfrontarà a l’Ebre, cuer del grup III de Segona B. Per la seua part, el Vila-real jugarà contra l’Almeria i el Llevant al Lugo de Segona Divisió.

El partit d’anada es jugarà a l’estadi de la Romareda
El partit d’anada es jugarà a l’estadi de la Romareda

El València s’enfrontarà a l’Ebre, cuer del grup III de Segona B. Per la seua banda, el Vila-real jugarà contra l’Almeria i el Llevant contra el Lugo de Segona Divisió. Els partits d’esta eliminatòria es jugaran en jornada intersetmanal. L’anada es disputarà des del 30 d’octubre fins a l’1 de novembre, i la tornada, del 4 al 6 de desembre.

Cuer del grup III de Segona B

El València s’enfrontarà a l’Ebre, el conjunt filial del Reial Saragossa, i després de huit jornades disputades, cuer del grup III de la Segona Divisió B. El partit d’anada es jugarà a l’estadi de la Romareda, ja que el camp de La Almozara, on juga el conjunt aragonés, només té capacitat per a 1.000 espectadors.

Casualment, l’Ebre es va estrenar aquesta lliga contra el filial del conjunt valencianista en la primera jornada de lliga, un partit en què el Mestalla es va imposar per dos gols a zero.

El conjunt aragonés ha jugat també, fins ara, contra l’Alcoià, el Castelló i l’Hèrcules. Amb els dos primers equips va empatar, 0-0 com a local i 1-1 al Castàlia, mentre que l’Hèrcules va guanyar a l’estadi de La Almozara per 0-1.

Rivals de Segona per al Vila-real i per al Llevant

El Vila-real lluitarà contra l’Almeria de segona divisió. El conjunt andalús és el huité classificat en la categoria de plata amb 13 punts i, casualment, té en la plantilla, cedit pel conjunt groguet, el defensa Juan Fernández.

En la plantilla del conjunt andalús, uns altres coneguts de l’afició valenciana són el davanter d’Elx, Àlvaro, màxim golejador de l’Almeria amb 2 gols, l’exjugador del Llevant, Trujillo i el veterà jugador de Xirivella, Romera.

I contra un equip de Segona Divisió jugarà també el Llevant que ha quedat emparellat amb el Lugo. L’equip gallec només ha aconseguit dues victòries i ocupa el lloc 15 de la classificació amb 9 punts.

En el conjunt gallec, que entrena el tècnic català Javi López, ocupen un lloc en la plantilla, entre d’altres: Leuko, el jugador camerunés que va militar 3 temporades en el Mestalla, l’exdefensa de l’Elx, Josete Malagón, l’exdavanter il·licità, Cristian Herrera, i els exgroguets, José Carlos Lazo i el migcampista Iriome.

També et pot interessar

stats