El València es juga la Champions a porta tancada

Després de les mesures anunciades per les autoritats sanitàries, el partit contra l'Atalanta es disputarà sense públic.

L'estadi de Mestalla
L'estadi de Mestalla / Efe

Mestalla buit acollirà el partit de tornada dels huitens de final de la Lliga de Campions entre el València i l'Atalanta. Per a assolir la classificació per als quarts de final, el conjunt valencianista haurà de remuntar un marcador de 4 gols a 1 del partit d'anada disputat a Milà.

Tot i les mesures preses pel tancament de l'estadi del València, els aficionats tenen previst concentrar-se a la rodalia de l'estadi de Mestalla per a rebre els jugadors i donar suport a l'equip mentre es disputa el partit des de l'avinguda de Suècia.

Sí que estan ja a València i tancats amb pany i clau al seu hotel de concentració, els jugadors de l'Atalanta que aquest dilluns aterraren a l'aeroport de Manises des de Milà en un vol comercial i amb total normalitat.

Però no només la competició continental es veu afectada per les mesures anunciades pel ministre de Sanitat. De fet, la Lliga Professional va anunciar que podria jugar-se temporalment a porta tancada, en principi, fins al pròxim 3 d'abril, tot i que els clubs de futbol han anunciat que esperaran les indicacions que marque el govern espanyol.

Tot això, després de saber-se que els partits de la Champions entre el Barcelona i el Nàpols de Champions i el de la UEFA Europe League entre el Sevilla i la Roma també seran a porta tancada.

Cal recordar, a més, que ja s'han donat dos casos de coronavirus en l'esport espanyol, són dues jugadores del Trops Màlaga de la Divisió d'Honor plata d'handbol.

També et pot interessar

stats