El València ja té quatre amistosos tancats per a la pretemporada

L'equip de José Bordalás, que torna a la feina el 7 de juliol, jugarà contra el Vila-real, l'Atromitos grec, el Cartagena i el Llevant, i recuperarà el Trofeu Taronja, que no es va disputar el passat estiu

Pretemporada del València
Pretemporada del València / València CF

El València CF continua perfilant la pretemporada. L'equip entrenat per José Bordalás ja té quatre amistosos confirmats contra el Vila-real, l'Atromitos grec, el Cartagena i el Llevant. A més, el club recuperarà l'històric Trofeu Taronja, que no es va disputar el passat estiu. El València no ha revelat encara l'equip al qual s'enfrontarà, ni la data concreta en què tornarà a jugar-se aquest torneig, que es va jugar per primera vegada el 1959. En l'última, l'equip del Mestalla va perdre contra l'Inter de Milà en els penals.

Els jugadors estan citats el 7 de juliol a la Ciutat Esportiva de Paterna, on se'ls realitzaran les proves mèdiques. El debut de Bordalás a la banqueta serà el divendres 16 de juliol contra un rival exigent, l'actual campió de l'Europa League, el Vila-real, a les instal·lacions de l'Hotel Oliva Nova Beach & Golf Resort. Els dos pròxims compromisos seran a l'Antonio Puchades, a les 19:00 h, el dimecres 21 contra l'Atromitos i el dissabte 24 contra el Cartagena.

L'últim amistós s'ha confirmat aquest dilluns i serà contra el Llevant el divendres 30 de juliol, a les 19:00 hores, també a l'Antonio Puchades de Paterna.

També et pot interessar

stats