El València ix viu d'Ipurua (0-0)

Els porters Jaume i Dmitrović han evitat els gols en els últims minuts del partit.

El València ix viu d'Ipurua (0-0)
El València ix viu d'Ipurua (0-0)

Els porters Jaume Domènech i Marko Dmitrović han sigut els protagonistes de l'empat entre Eibar i València a Ipurua. Ells, amb l'ajuda dels pals, han evitat que cap dels dos equips s'avançara en el marcador.

En la primera part, l'equip basc ha dominat un València que ha eixit amb una actitud defensiva, potser amb la intenció de no veure com el seu rival s'avançava en el marcador, un fet que ha ocorregut en huit dels onze partits disputats fins ara. Per mitjà de la possessió i amb un Bryan Gil, jove extrem cedit pel Sevilla, que ha superat en nombroses ocasions Daniel Wass, els de Mendilibar han creat perill a l'àrea valencianista, encara que sense acabar les jugades.

Després del descans han arribat les ocasions. El porter Dmitrović ha evitat el primer dels de Javi Gracia amb una parada miraculosa després d'un xut d'Uroš Račić. Uns minuts després ha sigut Jaume Domènech qui ha salvat el València, en rebutjar un baló parat que ha acabat al pal.

Amb canvis ha arribat l'ofensiva total de l'Eibar, que ha tancat en els últims minuts els de Mestalla a la seua àrea i només el gat d'Almenara i la fusta han fet que es mantinguera l'empat a zero. El València ha aprofitat, amb el conjunt basc bolcat, per a tindre l'ocasió més clara en l'últim minut per a endur-se els tres punts, però Gameiro s'ha trobat amb Dmitrović.

Així, els de Mestalla continuen amb només una victòria a Ipurua, l'any del debut dels de Mendilibar, i es queden a només dos punts de la zona de descens. El pròxim partit, a Mestalla contra l'Athletic de Bilbao, serà una nova oportunitat per a fugir de les posicions de descens.

També et pot interessar

stats