València homenatja les campiones sub-20 del València Club d'Atletisme

Ribó rep les campiones d'Espanya sub-20 d'atletisme
Ribó rep les campiones d'Espanya sub-20 d'atletisme

L'Ajuntament de València ha homenatjat el València Club d'Atletisme que el passat mes de maig es va proclamar campió d'Espanya sub-20 de la categoria femenina.

Així, el consistori ha organitzat una recepció amb l'assistència de l'alcalde de València, Joan Ribó, i de la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, que han felicitat les atletes pel seu triomf.

De fet, l'alcalde ha assegurat que aquest és un èxit que "reflectix molt bé que a la ciutat de València es treballa de manera molt professional a les escoles d'atletisme", situació que es demostra en el fet que "no és gens fàcil ser campiones d'Espanya".

Per la seua banda, Pilar Bernabé ha posat en valor l'esport femení que continua trencant sostres de vidre i que fa que cada vegada més dones puguen ser referents a escala nacional.

Finalment, el president del València Club d'Atletisme, Rafa Blanquer, ha expressat el seu orgull amb les atletes pel fet d'haver passat una pandèmia i haver-se refet per a pujar al més alt del pòdium. "Són un exemple per a la resta d'atletes de l'escola", ha matisat.

També et pot interessar

stats