El València guanya l’Sporting per 3 -0 i segueix avant en la Copa del Rei

Dos gols de Santi Mina i un de Ferran obrin les portes dels quarts de final

Els jugadors valencianistes celebren un dels gols
Els jugadors valencianistes celebren un dels gols / Efe

Partit poc vistós a Mestalla, amb un València que al llarg de la primera part no ha estat  massa inspirat en la creació de joc. Les jugades dels locals, que quasi sempre han passat per les botes de Dani Parejo, no han arribat a quallar.

Cal destacar entre el joc pla de la majoria dels jugadors valencianistes, Kang In, molt voluntariós. El sud-coreà ha aprofitat l’oportunitat de hui i així li ho ha fet saber el públic de Mestalla quan ha sigut substituït. Però la millor ocasió dels primers 45 minuts ha arribat del costat roig-i-blanc en el minut 31, quan Lod ha entrat sol a l’àrea, després d’una centrada de Molinero. La cabotada del finés ha anat fora per ben poc. 

En la represa, Marcelino ha substituït Rodrigo per Mina per tal de reforçar la davantera. La jugada li ha eixit redona. El jugador gallec ha sigut el protagonista de la primera arribada destacable en rematar en semierrada un centre de Ferran Torres, que ha esprintat per la banda dreta en un ràpid contracolp.

Tot i no arribar amb claredat, el València ha tancat l’equip asturià a la seua àrea. En la setmana de la polèmica amb la voluntarietat de les mans dins de l’àrea, els de Marcelino han reclamat penal en el minut 57 per mà de Molinero. L’àrbitre Estrada Fernàndez ni tan sols ha consultat el VAR.   

La insistència valencianista ha tingut recompensa al minut 65. En una de les múltiples internades per la banda dreta, Wass ha enviat una precisa centrada a l’àrea, on Santi Mina ha cabotejat el baló dins la porteria de Dani Martín. 

Amb l’Sporting eliminat, era d’esperar que l’equip asturià s’estirara. De fet, a una jugada aïllada, Djurdjevic ha obligat Jaume Doménech a traure els punys per a rebutjar un baló enverinat. Tot i la tímida empenta de l’Sporting, ha sigut el València qui ha colpejat de nou: Ferran torna a recórrer la banda dreta, centra a l’àrea i Santi Mina anota una altra vegada, avançant-se al defensa Juan Rodríguez. 

El tercer gol, el de la tranquil·litat, l’ha marcat Ferran Torres, a la contra i després de retallar dins l’àrea. Bona jugada combinada que ha fet que el públic de Mestalla se n’haja anat amb un bon sabor de boca en vore que el seu equip ha anat, per fi, de menys a més. 

També et pot interessar

stats