El València guanya 0-1 amb 14.000 mil espectadors al Ciutat de València

14.000 persones han acudit este matí al Ciutat de València a veure el derbi entre València i Llevant.

14.000 persones han acudit este matí al Ciutat de València a veure el derbi entre València i Llevant / À Punt

Catorze mil persones, segons les xifres oferides pel Llevant, han acudit este matí al Ciutat de València. No s'ha pogut arribar a l'objectiu de 22.000 espectadors, però la xifra és francament bona i demostra la importància que està adquirint el futbol femení a la nostra terra.

L'afició ha gaudit d'un partit on potser ha faltat la presència de més gols i el joc ha estat marcat per una certa lentitud, provocada pel respecte mutu entre els dos equips.

Gol al minut 35 de la primera part

En la primera part les blanc i negres han gaudit de tres oportunitats de gol, una de les quals l'han convertida al minut 35 de la primera part. El València, que era sisé a la classificació al principi de la jornada amb 41 punts, arriba als 44, sis per davant del Llevant, que, amb 38 s, manté la setena plaça. Tot això depenent del que passe en la resta de partits.

Per al València és un bon resultat perquè se situa sense problemes entre els 8 primers classificats, la qual cosa li permet jugar la Copa de la Reina, mentre que el Llevant que està seté ha d'estar atent als perseguidors.

Més ocasions del València

La pirmera part s'ha caracterititzat per més ocasions de gol del València, tot i que el partit ha sigut molt disputat. Al minut 15, l'equip de Rubén Burgos ha estat a punt de marcar després d'un córner que hauria pogut ser un gol un olímpic. La pilota s'ha estavellat directament contra el travesser de la porteria que defensava Jennifer Vreugdenhi. Al 35, una passada mil·limètica de María Paz a Lombi, que no ha desaprofitat l'assistència de la seua companyera, ha posat al València per davant.

Al segon temps el Llevant s'ha llançat a l'atac

En el segon temps, el partit ha començat amb un domini territorial de l'equip visitant durant el primer quart d'hora. Després, el Llevant s'ha tirat avant buscant l'empat i ha tingut les millors oportunitats. Charlin al minut 55 i Alharilla al 60 han pogut batre la portera holandesa del València.

L'equip xe ha tingut també les seus opcions i, sobretot, ha mantingut el control del baló, que el Llevant ha sigut incapaç de mantindre durant la majoria del partit.

La mala notícia ha sigut la lesió de la granota Natalia Gaitán que ha hagut de ser substituïda per Sandra Hernández al minut 50.

En definitiva, festa del futbol valencià amb important presència de públic. El València s'ha refet del partit a Mestalla, on va perdre per 2-3 contra el Llevant. Partit sense targetes i molt esportiu.