El València no pot amb els grans d'Espanya

Els de Mestalla només han aconseguit huit punts dels últims 69 possibles

El València no guanya els importants de la Lliga

Si Gattuso creu que guanyar en Lliga és molt difícil, podria afegir que guanyar els grans, per a aquest València, és impossible. Dels últims 23 partits de Lliga contra el Reial Madrid, el Barça, l'Atlètic, el Sevilla i l'Athletic Club, el València no n'ha guanyat cap. 

Un zero de 23 tan cru i sorprenent que posa a la vergonya un equip que sembla haver-se oblidat de donar alegries contra els rivals històrics de la Lliga.

Només huit punts de 69 possibles expliquen també per què els de Mestalla fa tres temporades que no juguen a Europa. Una situació anòmala, la d'estar fora de la Lliga dels grans a Espanya i Europa, per a la qual tampoc troba solució Gattuso.

L'italià ha perdut aquesta temporada contra el Barça, l'Atlètic i l'Athletic Club i ha empatat contra un Sevilla en zona de descens. Només li falta enfrontar-se al Reial Madrid, precisament l'últim dels grans que va caure a Mestalla. Va ser el 2020, amb els tres penals de Carlos Soler. Veurem si al gener, contra l'actual campió de Lliga i d'Europa, Gattuso trenca la maledicció del València contra els grans.

També et pot interessar

stats