Tres punts d'or amb el mínim (1-0)

El València, que encadena quatre jornades sense perdre, es queda a les portes d'Europa 

Pepelu celebra el gol
Pepelu celebra el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
04 de novembre 2023 - 14:22 Actualitzat: 05 de novembre 2023 - 18:17

El València ha aconseguit una victòria poc lluïda, però molt valuosa en la visita del Granada al Mestalla (1-0). L'equip blanc-i-negre ha sumat tres punts gràcies a un gol de Pepelu després d'un penal polèmic en el temps afegit de la primera part. Amb quatre partits sense perdre, els valencianistes es queden a només un punt dels llocs que donen accés a les competicions europees.

Rubén Baraja ha repetit l'alineació que va utilitzar a San Mamés i Hugo Duro ha sigut titular només una setmana després de patir una lesió a la clavícula. La primera part ha estat plena d'alternatives, en un partit molt travat, amb interrupcions constants i poques ocasions de gol. El tècnic del València s'ha vist obligat a fer un canvi per la lesió d'Amallah en l'equador del primer acte, que ha deixat el seu lloc al camp a Sergi Canós. El de Nules ha reclamat un penal en una de les seues primeres accions, però García Verdura no ha apreciat cap infracció. En canvi, quan ja s'intuïa el descans, l'àrbitre sí que ha vist penal en una manotada de Torrente sobre Hugo Duro. L'acció semblava molt dubtosa, però el VAR no hi ha intervingut i Pepelu no ha desaprofitat l'ocasió per a inaugurar el marcador.

En la represa, Ferreira ha evitat el segon del València amb una gran aturada a un llançament de Sergi Canós. Però a poc a poc, els andalusos s'han fet amb el domini del partit i s'han anat acostant a la porteria defesa per Mamardashvili, encara que sense crear massa perill. El marcador curt a favor dels locals ha creat incertesa al Mestalla, però el ben cert és que a penes ha passat res en els últims minuts i l'equip de Baraja no ha patit per a certificar la cinquena victòria en la Lliga, que l'ha acosat un poc més a Europa.

També et pot interessar

stats